مقالات تخصصی

آموزش چاپ روی بادکنک

آموزش چاپ دستی روی بادکنک

آموزش چاپ روی بادکنک از بهترین، راحت ترین وکم هزینه ترین راه های تبلیغاتی است. شور و شعف و حال و هوایی که بادکنک درروحیه افراد دارد باعث می شود تا تبلیغ از طریق آن بسیار موثر باشد و افراد زیادی ترغیب شوند. چاپ بادکنک بهترین پیغام را در جشن های تولد و ازدواج و همین طور مراسم رسمی و غیر رسمی ارسال می کند.

آموزش چاپ روی بادکنک

آموزش چاپ روی بادکنک به این صورت است که قبل از چاپ دستی بر روی بادکنک، باید آن را باد کنیم. به علت انعطاف پذیری بالای بادکنک که موقع باد شدن دارد باید سعی کرد در زمانی که باد دارد آن را مهار کرد. برای چاپ بادکنک از جوهر های مخصوصی که پلاستیکی هستند و تنوع زیادی دارند، استفاده می شود. برای چاپ بهتر است از جوهری استفاده شود که دارای استاندارد های بالایی است زیرا اگر کیفیت جوهر پایین باشد، بعد از باد شدن، بادکنک می ترکد. در چندین سال گذشته برای چاپ با تیراژ بالا، از قالبی استفاده می کردند که متناسب با طراحی شما باشد و آن را مهیا می کردند. بادکنک بعد از این که باد می شد؛ قالب رنگ شده را روی آن قرار می دادند و موجب می شد تا تصویر شما روی بادکنک چاپ شود.

در سال های جدید و توسعه یافتن صنعت چاپ، چاپ های صفحه نمایش جایگزین چاپ های فلکسو شدند. چاپ های صفحه نمایش خیلی دقیق تر و بهتر از چاپ های فلکسو، تصاویر شما را چاپ می کنند. از دیگر مزیت های چاپ صفحه نمایش این است که شما می توانید تصاویر را در اندازه های بزرگتری چاپ کنید. جوهر کاربردی به وسیله نوعی صفحه ابریشم روی بادکنک انتقال پیدا می کند و به شما تصاویر واضحی می دهد، الالخصوص زمانی که بادکنک شما باد شده است.

آموزش چاپ دستی روی بادکنک

در مورد آموزش چاپ دستی روی بادکنک باید بگوییم این چاپ توسط چاپ سیلک انجام می شود و این نوع از گذشته تا به الان در دسترس بشر بوده و مناسب ترین روش است. تصاویر، لوگوها، آرم ها و پیام های تبلیغاتی به واسطه چاپ سیلک که دارای کیفیت و وضوح بالایی هستند روی بادکنک چاپ می شوند. بعد از چاپ، رنگ به صورت کامل در داخل بافت بادکنک نفوذ می کند. در این نوع چاپ ها، تصاویر مد نظر بر روی یک توری که دارای جنس پلی استر یا ابریشم است ایجاد می شوند. وقتی بادکنک را زیر صفحه قرار می دهند و رنگ به وسیله کاردک روی توری پخش می شود، تصاویر روی بادکنک نقش می بندد.

آموزش چاپ بادکنک

آموزش چاپ بادکنک

آموزش قدم به قدم چاپ روی بادکنک

شما تا اینجا مطالب را خوانده اید قطعا علاقمند به آموزش چاپ دستی روی بادکنک هستید باید بگوییم آموزش چاپ روی بادکنک شاید در ظاهر راحت به نظر بیاید اما دارای حساسیت بالا و سختی هایی است. خاصیت کشسانی بادکنک از مهم ترین دلایل سخت بودن چاپ روی بادکنک است فقط در زمانی که بادکنک باد دارد می شود روی آن طرح پیاده کرد. چاپ باید به صورتی انجام شود که بعد از این که جوهر خشک شد و بادکنک خالی شد، جوهر آن نریزد و طرح آن ناقص نشود. مقدار باد شدن بادکنک باید در اندازه ای باشد که زمان پر کردن و گذاشتن شابلون بر روی آن ترک نخورد و این روش نیز از سختی های دیگر چاپ بادکنک است. اساس کار آموزش چاپ دستی روی بادکنک انجام می شود چه با روش های دستی و چه با استفاده از سیستم های تمام اتوماتیک و نیمه اتوماتیک یکسان است.

آموزش چاپ روی یادکنک

آموزش چاپ روی یادکنک

مراحل آموزش چاپ روی بادکنک عبارتند از:

در این قسمت قصد داریم آموزش چاپ دستی روی بادکنک را به صورت مرحله به مرحله بررسی کنیم  تا انتهای محتوا همراه ما باشید :

مرحله اول:

در قدم اول آموزش چاپ روی بادکنک تصاویر، طرح ها و پیامی که مد نظر شماست روی کاغذهای شفاف به شکل سیاه و سفید چاپ می شوند. اگر ایده ای در این خصوص نداشته باشید، بعضی از شرکت های چاپ دارای طراحانی هستند که این کار را برای شما انجام می دهند.

مرحله دوم:

در قدم دوم یک نوع توری که دارای جنسی از پلی استر و ابریشم است به کار می رود که هر چقدر منفذها و تار و پودهای این توری ها بیشتر باشد؛ تصاویری با کیفیت تر و با وضوح بیشتری ایجاد می شود. در واقع شابلون از نوعی توری و چهارچوبی که اطراف آن قرار دارد تولید شده است. و این نکته در آموزش چاپ روی بادکنک حائز اهمیت است.

مرحله سوم:

در این بخش برای مسدود سازی منفذ هایی که رنگ نباید از آن ها عبور کند از ترکیبات مواد حساس به نور یا امولوسیون بهره می برند و این ماده را توسط کاردک برروی سطح توری ها پخش می کنند.

مرحله چهارم:

در این بخش کاغذی که طرح ها روی آن چاپ می شوند را بر روی توری قرار می دهند و از سمت بالا آن ها نور تابیده می شود. بخش های سیاه رنگ کاغذ که همان طرح ها هستند، نور را از آن عبور نمی دهند و نور فقط به بقیه بخش های کاغذ که سفید رنگ هستند برخورد می کند و از آن ها عبور کرده و به توری ها می رسد. زمانی که نور به توری برسد، امولوسیون یا همان مواد حساس به نور دچار سفتی می شود.

مرحله پنجم:

بعد از قرار گرفتن طرح انتخابی بر روی توری، بادکنک را بر زیر شابلون قرار می دهند و رنگ مخصوص را به وسیله کاردک برروی توری  پخش می کنند. رنگ ها از بخش های سخت شده به واسط نور عبور نمی کنند و از بقیه منفذهای باز توری عبور می کنند و بر روی بادکنک ها دارای نقش می شوند.

مرحله ششم:

در این بخش، که دیگر مرحله آخر آموزش چاپ روی بادکنک است نقش های مد نظر  برروی بادکنک ها چاپ می شود و به وسیله رنگ های خشک شده، سیستم خشک کن و بادکنک ها، از باد خالی می شوند. طرح ها و موادهای حساس به نور که بر روی توری ها به وسیله حلال هایی که مخصوص هستند پاک می شوند تا توری ها برای مدل های جدید آماده شوند.

آموزش چاپ دستی حروف الفبا روی بادکنک فویلی

وسایل مورد نیاز: بادکنک گرد فویلی، بادکنک قلب فویلی، هلیوم، روبان، قیچی، نوار چسب، برچسب حروف الفبا به رنگ سفید

مرحله 1:  ابتدا بادکنک های فولی را با گاز هلیوم باد کنید. برای اطلاعات بیشتر راجع به بادکنک هلیومی کلیک کنید.

مرحله 2: مقداری از روبان را ببرید و یک سر آن را به زمنی و سر دیگر آن را به بادکنک متصل کنید این کار یعنی چسباندن ربان به زمین باعث می شود تا بادکنک در حین کار پرواز نکند!

مرحله 3: با استفاده از چسب یک نوار درست کنید و روی سطح کار بچسبانید و پست بادکنک قرار دهید و به سطح کار بچسبانید با این کار استفاده از استیکرها یا برچسب ها آسان تر می شود.

مرحله 4:  برای چسباندن حروف روی بادکنک فویلی ابتدا نیمه بالایی یا پایینی برچسب را به آرامی روی بادکنک بچسبانید تا اگر مکان آن را دوست نداشتید بتوانید تغییر دهید.  اگر از قرارگیری مکان برچسب راضی بودید آن را کاملاً فشار دهید تا محکم شود.

سخن آخر :

در بالا به مراحل آموزش چاپ روی بادکنک اشاره کردیم و گفتیم چاپ میتواند ساده به نظر برسد اما در حقیقت دارای ظریف کاری هایی هست که باید به آن دقت کرد آموزش چاپ دستی روی بادکنک باید به گونه ای انجام شود که بادکنک باد شده باشد و باید به صورتی انجام شود که بعد از این که جوهر خشک شد و بادکنک خالی شد، جوهر آن نریزد و طرح آن ناقص نشود. مجموعه رنگین بالن میتواند شما را در چاپ بادکنک یاری کند و انواع طرح ها را روی انواع بادکنک اجرا کند.

سوالات متداول

1_ آیا آموزش چاپ روی بادکنک آسان است ؟

به طور کلی باید بگوییم آموزش چاپ روی بادکنک شاید در ظاهر آسان به نظر برسد اما حساسیت و سختی های خاص خودش را دارد.

2- در آموزش چاپ روی بادکنک باید بادکنک خالی باشد یا پر باد ؟

چاپ باید در حالت باد انجام شود و به صورتی که بعد از این که جوهر خشک شد و بادکنک خالی شد، جوهر آن نریزد و طرح آن ناقص نشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *